Türk Milleti'ne hakaret

Türk Milleti

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Abdullah Ateş Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülü'nün Ahmet Kaya'nın eşine verilmesinin Türk milletine bir hakaret olduğunu söyledi.

BİZİ SON DERECE ÜZDÜ

Cumhurbaşkanlığı gibi devletin yüksek bir makamı tarafından Ahmet Kaya’nın ödüllendirilmesini talihsizlik olarak açıklayan Ateş bu durumun kendilerini son derece üzdüğünü söyledi. Ateş iade-i itibar adı altında verilen ödülün Türk Milleti’ne hakaret niteliğinde olduğunu belirterek “Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat ödülüne layık görülen ve ödülün açıklanma tarihi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olmasına rağmen ,zatın doğum tarihi olması münasebetiyle 28 ekim günü açıklanan bu ödülün ve ödül sahibinin kim olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

ÜLKÜCÜLERDEN SERT ELEŞTİRİ

“Cumhurbaşkanlığı gibi Devletimizin en üst makamı olan ,Başkomutan sayılan bir makamın bu ödülü Ahmet Kaya adındaki bir sanatçıya verilmesini şiddetle kınıyoruz.Böyle bir üst düzey ve anlamlı bir ödülü ,hemde iade i itibar diye Ahmet Kayanın eşine verilecek olması Türk Milletine bir hakarettir. Türkiye de olduğu müddet içerisinde bölücülük yapmaya kalkan ,pkk terör örgütüne yardım ve yataklık yapan ,bu sebeple ülkemizi terk etmek zorunda kalan bir kişiye... Ve Fransa’ya gittiğinde de bütün malım mülküm o ş....lerin ülkesinde kaldı diyen bir kişiye  Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat ödülü verilecek” ifadelerinde bulunarak Cumhurbaşkanlığı’nı sert bir dille eleştirdi.

 

AÇILIMIN PARÇASI MI ?

“Neden acaba ,milletimize küfür ettiği için mi? Yoksa evlatlarımızı ,masum canları hunharca katleden pkk ya yardım ettiği için mi?. Yoksa buda açılımın bir parçası mı?. Ülkücü işçiler derneği olarak biz diyoruz ki; ey Türk Milleti silkelen artık.Andımız birilerini rahatsız ettiği için kaldırılıyor,sesimiz çıkmıyor.Pkk ile görüşülüp Apo nun istekleri yerine getiriliyor sesimiz çıkmıyor,Müslüman Cumhurbaşkanı diye getirilen zatı muhterem Türk milletine hakaret eden adama itibarı iade olarak sanat ödülü veriyor buna da mı? sessiz kalacağız.Biz ülkücüler olarak sesimizin yettiği yere kadar sessiz kalmayacağız.Türk milletinin de bu konuda üzerine düşeni yapacağına inanıyoruz” dedi.



Cemil Erol
31.10.2013 15:01:00
Helal olsun başkanım. Cesurca eleştirebilen sivil toplum kuruluşları lazım bize. Örnek olun inşallah hepsine. Davasından şaşmayan adamlarsınız

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız